Kinderen kunnen het hele weekend door genieten van tal van activiteiten. Van de allerkleinsten tot veeleisende tieners ;-). Ze willen beslist niet mee naar huis!

Mega
zandbak

Een mega zandbak voor de allerkleinsten, urenlang plezier. Netjes en veilig omrand met stro. De kleinsten en hun vriendjes wanen zich in hun eigen boerderij.

Springkastelen voor jong & oud

Voor de actieve springers terwijl de ouders genieten op het plein. Kleine springkastelen voor peuters en kleuters. Een heus klimspringkasteel voor de grotere sloebers.

Speelwagon met ballenbad

Eindeloos speelplezier. Willen jouw kinderen er ook nooit uitkomen? 3 niveaus, een heus ballenbad en toegankelijk voor de allerkleinsten. Een voltreffer, elk jaar opnieuw.


18u30
Pastabuffet

Een heerlijke pasta-avond die elk jaar steeds meer mensen weet te overtuigen. Volwassen mogen aan het buffet aanschuiven voor 12 euro pp. Kinderen voor 6 euro.

19u30
About Jay

About Jay, een band met roots in Oudenaarde die het publiek graag verrast met meerstemmige songs, begeleid op ukelele en gitaar. Liedjes over liefde, uitbundige vreugde en groot en klein verdriet.

21u00 William
LG branch

William LG Branch is een singer-songwriter, die country-, blues- en folk-geïnspireerde Americana muziek brengt.

07u00 – 10u00
Cyclo/MTB rit

Ook dit jaar gaat de Koester Rit door in het prachtige Ename en omstreken. Cyclo of Mountainbike? Afstanden van 30 tot 100km? Inschrijven kan enkel nog ter plaatse.

11u00
Opening terras

Om 11u00 openen we ons terras en zijn de kinderen van harte welkom in het kinderdorp.

11u00
Foodtrucks

Kookclub New El Bolli en Pizzeria San Marco (vanaf de vooravond) zorgen voor heerlijke momenten op de Lijnwaadmarkt.

15u00 – 19u00
Ballonnenplooier

Een zwaard, een boosaardige dino of een schildpad? Onze ballonnenplooier kan het allemaal!

15u30
Pedronlino

Pedronlino brengt voor de kids een speciale circusshow getiteld “naar het land waar de dieren spreken”.

16u00
Minutenwals

Raak verwonderd door de perfecte balans tussen circus en techniek in deze adembenemende circuswals.

18u00
Sierk Mobiel

Met de “Sierk Mobiel” maakt Sven Roelants de straten onveilig. Wanneer hij zijn spacy wagen tot stilstand brengt, kan het publiek rekenen op een spetterende circusschow doorspekt met jongleeracts, acrobatische stunts, trucs met de diabolo en een dosis gezonde humor.

20u00 The Pick Hardo Bros

Probably, the most original party band in town. Dance en funk, pop en feel good in een crazy mix van zang en gewaagde choreografieën. De Lijnwaadmarkt in vuur en vlam.

22u00
Magnet

Met drie krachtige vocals, sexy blazers, een hemelse viool en een strakke combo zet Magnet de Lijnwaadmarkt ongetwijfeld opnieuw in lichterlaaie.

23u30
Bock & Balls

We eindigen de avond met een knaller van formaat. Bock & Balls geven er een serieuze lap op en dansen Ename de nacht in.


08u30
Openluchtontbijt

Ons mega openluchtontbijt op de Lijnwaadmarkt. Peuters betalen 4 euro, lagere school kids 6 euro, oudere kinderen en volwassenen betalen 10 euro.

09u30 Les mères sauvages

Les Mères Sauvages nemen je mee in een wervelende mix van stijlen, variërend van barok en folk tot tango en filmmuziek.

11u00
Plareen men

Plareen Men speelt blues, funk en gospel uit New Orleans. Onvermijdelijke funky second line ritmes vormen de basis van de songs, die zorgvuldig door Kay Van de Casteele werden geselecteerd uit recente en oudere pareltjes uit new Orleans.

11u00 Foodtruck & streekbieren

Pizzeria San Marco zorgt voor een lekkere overgang tussen ochtend en middag. De ovens draaien op volle toeren en zorgen de hele middag en namiddag voor heerlijke pizza’s.

14u30
Mister Creezy

Ondanks zijn komische en gekke uitstraling weet Mr. Creezy perfect waar hij met bezig is: het entertainen van kinderen, en dit zowel op kinderfeestjes als evenementen…

15u30
Lumineiro

Lumineiro is een Braziliaanse jongleur, ritme speler en clown met een zeer aanstekelijke energie. Al wandelend brengt hij muziek met zijn wasbord, afgewisseld met de leukste jongleer trucjes.