Select Page

Ename Koestert

Ename Koestert VZW organiseert sinds 2005 activiteiten

waarvan de opbrengst integraal naar het Koester-project

van het Kinderkankerfonds UZ Gent gaat.


Ename Koestert VZW organiseert sinds 2005 activiteiten waarvan de opbrengst integraal naar het Koester-project van het Kinderkankerfonds UZ Gent gaat.

Het Kinderkankerfonds zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. Steeds meer kinderen genezen van kanker, maar de behandeling duurt lang. Het Kinderkankerfonds geeft daarom financiële en psychologische steun zodat zij, soms jarenlang, moed houden en blijven doorzetten.

In 2005 overleed Basile Bruynooghe aan een hersentumor. Uit zijn korte levensverhaal startte op kleine schaal de Kinderfeeste in Ename die uitgroeide tot de jaarlijkse 3-daagse Koesterfeeste.

Ook dit jaar toveren we de Lijnwaadmarkt in Ename 3 dagen lang om tot een gezellige feestlocatie voor groot en -vooral- klein.
Het pastabuffet op vrijdagavond, de Koesterrit op zaterdagochtend, het foodtruckfestival en het ontbijt op zondagochtend blijven van de partij. Talrijke optredens en leuke kinderanimatie zorgen voor de perfecte ambiance voor groot en klein.

Wenst u meer info over het Koester project van het Kinderkankerfonds UZ Gent?
Bezoek dan https://www.kinderkankerfonds.be