Select Page

Plareen Men zorgen voor ongeëvenaarde funky sounds.

Plareen Men, een groep muzikangen uit Knesselare en Aalter met heel wat speel- kilometers op de teller en muzieknoten achter de kiezen. Plareen Men (naar het nummer van Tab Benoit…) speelt blues, funk en gospel uit New Orleans.

Onvermijdelijke funky “second line” ritmes vormen de basis van de songs, die door Kay Van de Casteele zorgvuldig werden geselecteerd uit recente en oudere pareltjes uit New Orleans : The Meters, Jon Cleary, Allen Toussaint, Irma Thomas, Dr John en vele anderen passeren de revue.

Vijf “Honeydrippin`suggadaddies”geven live het beste van zichzelf: Willy De Vleeschouwer op z ́n virtuoze gitaar, Bart Steuperaert op stevige bas, Frank Buyssens aan de frivole toetsen, Kay Van de Casteele op pittige drums en Peter Versluys als de “James Brown” van het Meetjesland.

 

Wanneer? Zondag 11 augustus, 11u30.