Select Page

Magnet, party cover band laat gegarandeerd de temperatuur stijgen op de Lijnwaadmarkt.

Sinds 2007 maken we echte party’s van feesten, festivals en evenementen. Met onze grote bezetting hebben we dan ook
de power in huis om het dak eraf te spelen.

Tijdens onze shows brengen we nummers van allerlei genres tot leven zodat ons publiek pro- bleemloos van de ene beat in de andere kan dansen en draaien. Onze shows zijn een lust voor ogen, oren en dansbenen!

Wij zijn niet zomaar een coverband! We brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan! Naast onze geweldige zanger en zangeressen en onze rockende combo, hebben we ook een ongeloof- lijk getalenteerde blazers.

Wanneer? Zaterdag 10 augustus, 22u00.

© www.magnetmusic.be